Altijd eerlijke prijzen geen extra kosten
Topkwaliteit Meer dan 20 jaar ervaring
Onderhoud Uw vloer als nieuw!
Offerte aanvragen
Prijzen inclusief btw ;)

Verkleuren van parketvloeren

Het kiezen van de juist kleur

Het is erg moeilijk om de juiste kleur te kiezen als u voor de keuze staat om uw woning in te richten. Hout en vooral parketvloeren zullen grotendeels de sfeer bepalen bij u in huis. Het is dus belangrijk om een goed overwogen keuze te maken om teleurstelling op een later moment te voorkomen.

De invloed van zonlicht

Het is goed om te weten dat wanneer u een houten (parket)vloer aanschaft dat de vloer naar verloop van tijd zal verkleuren. Dit komt door de invloed van het zonlicht op de parketvloer. Vooral de ultraviolette straling in het licht is hiervoor verantwoordelijk. Het verkleuringsproces van de houten parketvloer is het meest intens in de eerste 6 maanden. Daarna zal het verloop ongeveer 2 jaren duren.

Afwerking van uw parketvloer

De wijze waarop de vloer is afgewerkt heeft invloed op het verkleuringsproces. Wij kunnen u per houtsoort een indicatie geven van het verschil in verkleuring. Van net afgewerkt tot na verkleuring. Hierdoor krijgt u een goed beeld van uw keuze en kunt u hier rekening mee houden met de inrichting van uw woning.

Direct kleur-advies en inzicht in verkleuringen?

Vul het formulier in voor het maken van een afspraak of bel meteen met 0546 – 56 11 50

Maak nu een afspraak

Wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom of komen geheel vrijblijvend bij u thuis.

Wat u moet weten

Geluidsreducerende ondervloeren

Isolatie

Voor u is het het niet noodzakelijk verstand te hebben van ondervloeren. U moet blindelings kunnen vertrouwen op ons advies en de garanties. Als de vloer er ligt is er geen weg terug meer.