Altijd eerlijke prijzen geen extra kosten
Topkwaliteit Meer dan 20 jaar ervaring
Onderhoud Uw vloer als nieuw!
Offerte aanvragen
Prijzen inclusief btw ;)

Isolatie bij (parket)vloeren

Een parket of laminaatvloer met het geluidsniveau van tapijt? Het kan!

Geen hinderlijk geluid van parket of laminaat, dat lijkt een wonder. Maar kunt u zich het voorstellen? Een mooie planken vloer, fraai parket of een praktische laminaatvloer zonder hinderlijk geluid van voetstappen?

Iedereen weet dat parket in een appartement overlast kan bezorgen aan de onderburen. En parket in een slaapkamer is niet altijd een lolletje voor de mensen die in de kamer eronder verblijven. In de ruimte zelf waar de parketvloer ligt, worden de voetstappen of het getik van hoge hakken vaak ook nogal onplezierig gevonden.

Wij bewijzen dat een parketvloer, laminaatvloer of plankenvloer geluidsarm kan zijn.

Ach, het kan niet anders, denkt u waarschijnlijk. Overijssel Parket laat zien dat het wel anders kan! Als u bij ons een vloer koopt, kunnen wij ervoor zorgen dat de geluidsoverlast terug gebracht wordt tot het niveau van tapijt. Dus wél de voordelen en niet de nadelen van een houten of laminaatvloer.

Enthousiast?

Natuurlijk! Maak direct een afspraak via het aanvraagformulier of bel met 0546 – 56 11 50

Maak nu een afspraak

Wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom of komen geheel vrijblijvend bij u thuis.

Wat u moet weten

Geluidsreducerende ondervloeren

Verkleuren

Voor u is het het niet noodzakelijk verstand te hebben van ondervloeren. U moet blindelings kunnen vertrouwen op ons advies en de garanties. Als de vloer er ligt is er geen weg terug meer.