Altijd eerlijke prijzen geen extra kosten
Topkwaliteit Meer dan 20 jaar ervaring
Onderhoud Uw vloer als nieuw!
Offerte aanvragen
Prijzen inclusief btw ;)

Benieuwd naar onze Multiplank parketvloeren?

Overijssel Parket is leverancier van Multiplank (ook wel duoplank of lamelplank genoemd). Dit innovatieve product onder de houten vloeren is opgebouwd uit een toplaag (4 of 6 mm) van kwalitatief zeer hoogwaardig hardhout, verlijmd op een onderlaag van eersteklas berken multiplex, waarbij dit product nog steeds de uitstraling heeft van een massief houten vloer. Deze vloeren zijn in diverse afwerkingen, kleurmogelijkheden en sorteringen te verkrijgen zodat Overijssel Parket voor elk interieur de juiste vloer kan leveren.

Meer informatie over de Multiplank vloeren

Door het verlijmen van deze toplaag op de multiplex ontstaat een uiterst stabiel product, waarbij de natuurlijke werking van het hout zeer gering is ten opzichte van massief hout. De multiplank is daarom zeer geschikt om te verwerken in grote ruimtes zonder dat er visuele werking zichtbaar is. De vloerdelen zijn eenvoudig door de consument zelf zwevend te leggen. Door een unieke lijmverbinding toe te passen, zijn deze vloeren probleemloos op vloerverwarming te verwerken.

 

Verschillende breedtes beschikbaar

De multiplank vloer is erg veelzijdig en daarom ook beschikbaar in breedtes van 18 tot 22 centimeter. U kunt dus zelf, afhankelijk van de ruimte en visuele wensen de multi plank vloer samenstellen.

Afwerkingen

De uitstraling zoals u die wenst is met de multiplank parketvloer van Overijssel Parket altijd te realiseren. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden:

  • Geschuurd voor een glad oppervlakte
  • Geschaafd voor een robuuste uitstraling
  • Geborsteld voor een ruw oppervlakte
  • Verouderd voor een authentieke oude uitstraling

Naast de verschillende afwerking van de vloer is deze ook in allerlei kleuren beschikbaar.

Maak nu een afspraak

Wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom of komen geheel vrijblijvend bij u thuis.

Bekijk ook onze andere producten!