Altijd eerlijke prijzen geen extra kosten
Topkwaliteit Meer dan 20 jaar ervaring
Onderhoud Uw vloer als nieuw!
Offerte aanvragen
Prijzen inclusief btw ;)

Benieuwd naar onze verouderde parketvloeren?

Dit parket wordt getrommeld en/of gekastijd en daarmee bewust beschadigd. Vervolgens wordt het verder bewerkt. Tenslotte is de vloer nagenoeg niet meer te onderscheiden van parket dat honderden jaren oud is. Deze uitstraling dankt het aan de levendige structuur, nerf tekeningen en noesten die u als het ware de geschiedenis van de boom verteld. Verouderd parket is in de vorm van tapis, bourgogne of equi. Meestentijds wordt eikenhout als basis gebruikt. Nieuw zijn in deze serie de Old Patine vloeren. Door een uniek proces van stomen, zwaar borstelen van het hout en het te voorzien van mooie paine kleuren, ontstaat een zeel fraai resultaat.

Meer informatie over de verouderde parketvloeren

Meestal wordt gebruik gemaakt van verouderd tapis of verouderd bourgogne. Deze vloeren worden “zichtbaar” gespijkerd en verlijmd op een spaanplaat tussenlaag. Wanneer u geen spijkergaatjes in het zicht wilt hebben, kunt u kiezen voor verouderd Equi dat verdekt genageld wordt op een spaanplaat tussenlaag. Omdat deze verouderde vloeren vanuit de fabriek zijn voorzien van een geoliede afwerklaag wordt na het leggen nog slechts èèn laag hardwaxolie aangebracht voor een extra bescherming. Vraag uw parketspecialist gerust naar de mogelijkheden. Wij zorgen voor een perfect resultaat.

Oneindig veel variatie

Doordat er gebruik gemaakt kan worden van diverse traditionele parketvloeren kunnen we in het verouderd parket veel variatie in patronen bedenken. Grote en kleine visgraten of blokpatronen zijn mogelijk. Maar ook Hongaarse- en Weense punten en ingewikkelde blokmotieven die bijvoorbeeld in het Parijse Louvre liggen zijn na te maken.

Maak nu een afspraak

Wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom of komen geheel vrijblijvend bij u thuis.

Bekijk ook onze andere producten!