Altijd eerlijke prijzen geen extra kosten
Topkwaliteit Meer dan 20 jaar ervaring
Onderhoud Uw vloer als nieuw!
Offerte aanvragen
Prijzen inclusief btw ;)

Schuren van parketvloeren

Parket schuren en (opnieuw) afwerken is een vak apart. En daar zijn wij dan ook erg goed in! Met meer dan 20 jaar ervaring zult u merken dat het resultaat compleet naar wens is en dat uw vloer weer jaren als nieuw is!

Wij werken uitsluitend met professionele machines en materialen. We doen dit volgens de laatste technieken en schuren uw vloer compleet stofvrij.

Werkwijze bij parketschuren

Uw bestaande parket wordt helemaal kaal geschuurd, eventuele spijkertjes (tapis en bourgogne vloeren) worden gedreveld en de gaatjes en naden worden opnieuw gestopt.

Na het schuren wordt de vloer gepolijst om een zo glad mogelijk oppervlak te verkrijgen. Als de parket vloer glad is en volledig stofvrij kan de vloer worden behandeld, dit kan naar keuze met olie, een extra matte lak of twee lagen 2 componenten hardwax!

Dit kunnen we u voor een scherpe prijs aanbieden. Kwaliteit is gegarandeerd!

Direct een afspraak maken? Vul het formulier in of bel direct met 0546 – 56 11 50

Maak nu een afspraak

Wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom of komen geheel vrijblijvend bij u thuis.

Meer informatie over onderhoud?

Reparatie en aanhelen

Luchtvochtigheid

Iedere vloer waarop “geleefd” wordt is onderhevig aan slijtage. Bij de meeste vloerbedekkingen is daar niet veel aan te doen, maar bij parket ligt dat anders. Door het lopen op de vloer wordt de beschermlaag langzaam afgeschuurd.