Altijd eerlijke prijzen geen extra kosten
Topkwaliteit Meer dan 20 jaar ervaring
Onderhoud Uw vloer als nieuw!
Offerte aanvragen
Prijzen inclusief btw ;)

Benieuwd naar ons Quick-step laminaat?

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met een watervaste, gelijmde HDF-plaat als kern. Alle Quick-Step laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen.

Meer informatie over Quick-step laminaat vloeren

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met als basis een watervaste, gelijmde HDF-plaat (High Density Fibre) als kern. Alle Quick-Step laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen.

 1. Een transparante, slijtbestendige bovenlaag die bescherming biedt tegen vlekken, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten.
 2. Een decorlaag: een foto met zeer hoge resolutie van echt hout of echte tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en wordt afgewerkt met melaminehars.
 3. Een uiterst duurzame, stabiele, vochtbestendige HDF-kernplaat die gelijmd is.
 4. Een tegenlaag die garandeert dat de plaat perfect evenwichtig is en niet zal kromtrekken of doorzakken wanneer ze correct wordt geplaatst en onderhouden.

 

Waarom u dol zult zijn op de Quick-step laminaatvloer

 1. Ruime keuze
  Quick-Step heeft de juiste vloer voor elk interieur. Planken en tegels. Breed en smal. Modern en klassiek. Er is een Quick-Step vloer voor elke kamer – zelfs voor de badkamer.
 2. Snelle plaatsing
  Een Quick-Step vloer plaatsen is kinderspel dankzij het wereldberoemde, gepatenteerde Uniclic kliksysteem. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk, werkt veel sneller en is veel steviger dan andere systemen. Plaatsing is kinderspel, zelfs in de kleinste hoekjes van de kamer.
 3. Eenvoudig onderhoud
  Met Quick-Step is uw vloer echt gemakkelijk schoon te houden. Vuil kan zich niet vastzetten, want ons laminaat heeft een verzegeld oppervlak.
 4. Vloerverwarming? Geen probleem!
  Vloerverwarming; Quick-Step laminaatvloeren kunnen worden gecombineerd met vloerverwarming en -koeling. Met de juiste ondervloer en een zwevende plaatsing laten Quick-Step vloeren zich probleemloos met vloerverwarming combineren.
 5. Tot 10-keer krasbestendiger
  Scratch Guard; De toplaag van Quick-Step laminaatvloeren heeft een ultrabeschermende Scratch Guard-laag, zodat je nog langer van je mooie vloer met zijn natuurlijke uitstraling kunt genieten. Dankzij deze ultrasterke, gepatenteerde toplaag zijn Quick-Step laminaatvloeren tot 10 keer beter bestand tegen microkrassen dan vloeren zonder Scratch Guard.
 6. Uiterst stootvast
  Stootbestendigheid; Quick-Step produceert zelf de kernplaten van HDF (High Density Fibre). In combinatie met de Scratch Guard toplaag is je vloer optimaal beschermd tegen vallende voorwerpen, hoge hakken enz.
 7. Spatbestendig
  Spatbestendig; De watervast verlijmde basisplaat en de treksterkte (voorspanning) van onze kliksystemen bieden uitstekende bescherming tegen oppervlakkig vocht, zoals gemorste drankjes.
 8. Aangenaam, degelijk geluid
  Massief geluid; De harde kernplaten van onze vloeren zijn geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik en geven in combinatie met een Quick-Step ondervloer een degelijk, aangenaam geluid.
 9. Geen verblekende kleuren
  Zonbestendig; Quick-Step laminaatvloeren verbleken niet bij een normale blootstelling aan (zon)licht. U hoeft u dus geen zorgen te maken: u kunt uw  meubels altijd verplaatsen zonder bang te zijn voor kleurverschillen op uw vloer.
 10. Geen vervelende statische electriciteit
  Antistatisch; Elke Quick-Step vloer is behandeld met een gepatenteerd blijvend antistatisch oppervlak dat vervelende elektrostatische ontladingen voorkomt en beduidend minder stof aantrekt dan andere vloeren.
 11. Tot 25 jaar garantie!
  25 jaar garantie voor huishoudelijk gebruik Quick-Step steekt zoveel energie, knowhow en inzet in zijn vloeren, dat u er zo lang als u wilt zonder zorgen van kunt genieten. Als bewijs van dit commitment geven we standaard 25 jaar garantie op onze laminaatvloeren*.

*Opmerking: het gebruik van andere oplossingen dan de authentieke Quick-Step oplossingen kan de Quick-Step vloer beschadigen. In dat geval is de door Quick-Step geboden garantie niet langer geldig. We raden aan om alleen Quick-Step accessoires te gebruiken die speciaal zijn ontworpen en getest voor gebruik met Quick-Step.

*Opmerking: Quick-Step Creo & Classic laminaatvloeren hebben 20 jaar garantie.

**Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar voor Creo & Classic laminaatvloeren.

Enthousiast geworden over deze vloer? Maak nu een afspraak en we adviseren u graag over de topproducten van Quick-step!

Wij verwelkomen u namelijk graag bij ons in de showroom of komen geheel vrijblijvend bij u thuis.

Liever telefonisch contact? Bel 0546 – 56 11 50

Maak nu een afspraak

Wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom of komen geheel vrijblijvend bij u thuis.

Bekijk ook onze andere producten!