Altijd eerlijke prijzen geen extra kosten
Topkwaliteit Meer dan 20 jaar ervaring
Onderhoud Uw vloer als nieuw!
Offerte aanvragen
Prijzen inclusief btw ;)

Reparatie en aanhelen van parketvloeren

Heeft u een uitbouw of verbouw waardoor de vloer uitgebreid of aangepast (op bestaand patroon) moet worden, dan kunnen we dat all-in voor u realiseren. Bijvoorbeeld, u heeft een eiken stroken parketvloer en laat aan het huis een aanbouw plaatsen. De bestaande parketvloer moet dan worden vertand om een naad overdwars te voorkomen. In de uitbouw wordt een ondervloer geplaatst waar de nieuwe vloer op wordt bevestigd, verweven met de bestaande vloer.

Ook wanneer een open haard wordt verwijderd of een keuken wordt geplaatst is het vaak mogelijk het parket aan te helen, afhankelijk van echt soort systeem waarmee de originele parketvloer gelegd is. Na het plaatsen zullen we de vloer geheel schuren, stoppen en opnieuw behandelen zodat u weer een geheel nieuwe vloer heeft.

Vindt u sterpatronen mooi? Het is mogelijk om zo’n ster te plaatsen in een bestaande vloer. Wij maken alle sterpatronen in onze werkplaats en daardoor kunnen wij u ontwerp realiseren en in een bestaande vloer plaatsen.

Kortom, wij leveren maatwerk in alle soorten en maten Andere situaties waarbij u ons kunt inschakelen” – Als er (water) schade is ontstaan – Als uw antieke vloer gerestaureerd moet worden – Als u speciale wensen heeft met uw vloer.

Maak nu een afspraak

Wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom of komen geheel vrijblijvend bij u thuis.

Meer informatie over onderhoud?

Schuren

Luchtvochtigheid

Iedere vloer waarop “geleefd” wordt is onderhevig aan slijtage. Bij de meeste vloerbedekkingen is daar niet veel aan te doen, maar bij parket ligt dat anders. Door het lopen op de vloer wordt de beschermlaag langzaam afgeschuurd.