Altijd eerlijke prijzen geen extra kosten
Topkwaliteit Meer dan 20 jaar ervaring
Onderhoud Uw vloer als nieuw!
Offerte aanvragen
Prijzen inclusief btw ;)

Benieuwd naar onze Bourgogne parketvloeren?

De Bourgogne is een brede delen vloer van ca. 9 mm of zonder veilingkant (groef) die net als Tapis wordt verlijmd en gespijkerd op een tussenvloer. Voor ieder huis en elke smaak is er een variatie voor handen die uitstekend in het interieur past. Zowel in uitstraling als in gebruiksgemak is deze massief houten parketvloer superieur.

Meer informatie over de Bourgogne parketvloer

De 9 mm dikke massieve delen die op traditionele wijze worden gelegd, zorgen voor heerlijk wooncomfort en bieden de ruimte en nostalgische uitstraling. Bourgogne delen kunnen worden geleverd in wisselende of vaste breedtes tot wel 23 cm. De Delen worden verlijmd en gespijkerd op een tussenvloer van spaanplaat of van eiken mozaïek, die op zijn beurt weer wordt verlijmd op de bestaande zandcement, beton of anhydrietvloer. Omdat Bourgogne als half-fabrikaat wordt aangeleverd zal, nadat deze gelijmd en gespijkerd is, nog enkele malen geschuurd en gevoegd moeten worden (met voegenkit en houtstof). Voor een prachtige finish wordt de vloer afgewerkt met een waslaag, hardwaxolie of laklaag naar keuze.

Grote patronen

Een groot walvisgraat- of blokpatroon, maar ook Hongaarse- of Weense punt behoren tot de mogelijkheden. De keuze in legpatronen bij Bourgogne delen is niet zo ruim als bij Tapis, maar zeker groot genoeg.

U kunt kiezen voor een landelijke uitstraling met V-groef of een strak resultaat zonder.

Ook als het om houtsoorten gaat heeft u veel keuze. Hout met een warme of juist koele tint. Of denk bijvoorbeeld aan bijzondere vloeren zoals Padoek (klanrood) of Puperhart (paars).

Maak nu een afspraak

Wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom of komen geheel vrijblijvend bij u thuis.

Bekijk ook onze andere producten!