Altijd eerlijke prijzen geen extra kosten
Topkwaliteit Meer dan 20 jaar ervaring
Onderhoud Uw vloer als nieuw!
Offerte aanvragen
Prijzen inclusief btw ;)

Benieuwd naar onze Quick-Step PVC vloeren?

Livyn luxe vinylvloeren bestaan uit vijf verschillende lagen. Daardoor zijn ze niet alleen waterbestendig en geluidsdempend, maar voelen ze ook lekker warm en zacht aan je voeten aan. Toch zijn deze vloeren erg dun, wat hen perfect voor renovaties maakt.

Meer informatie over de Quick-step PVC-vloeren

  1. Een hoogperformante bovenlaag: deze beschermingslaag met Scratch en Stain Guard technologie beschermt je vloeren tegen vuil, vlekken en krassen en zorgt je ze makkelijk kunt schoonmaken en onderhouden. De extra matte glansafwerking garandeert een natuurlijk uitzicht.
  2. Een zeer fijn gedrukte decoratieve vinyllaag: je vinyl vloer heeft zijn unieke en authentieke uitzicht te danken aan de geavanceerde druktechniek die gebruikt wordt voor deze laag.
  3. Een sterke, stootbestendige vinylkern: deze waterbestendige en geluidsdempende vinylkern zorgt voor comfort en duurzaamheid.
  4. Een extra stabiliserende laag: deze laag bevat een enorm grote dichtheid aan glasvezels die de vorm van de vinyl vloer bijkomende stabiliteit verlenen.
  5. Een bijzonder efficiënte, stootbestendige ruglaag in vinyl: deze vochtbestendige laag garandeert perfect gebalanceerde vloerpanelen die niet vervormen of kromtrekken.

 

Quick-step livyn in je badkamer

De badkamer is de afgelopen jaren geëvolueerd van een klein, functioneel vertrek naar een ruimte waar je helemaal kunt relaxen. Ze is niet alleen groter geworden, maar wordt ook zorgvuldiger ingericht, met meer aandacht voor details. Livyn vloeren passen perfect in die evolutie.

De volmaakte badkamervloer

Quick-Step Livyn vloeren voelen gezellig en warm onder de voeten. Ze zijn zo zacht dat je er graag met blote voeten op loopt.

100% waterdicht

Dankzij een synthetische kern van topkwaliteit en een duurzame toplaag zijn Livyn vloeren 100% waterdicht. Ze zijn dus een veilige keuze voor je badkamer en andere vochtige omgevingen.

Enthousiast geworden over deze vloer? Maak nu een afspraak en we adviseren u graag over de topproducten van Quick-step!

Wij verwelkomen u namelijk graag bij ons in de showroom of komen geheel vrijblijvend bij u thuis.

Liever telefonisch contact? Bel 0546 – 56 11 50

Maak nu een afspraak

Wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom of komen geheel vrijblijvend bij u thuis.

Bekijk ook onze andere producten!