Altijd eerlijke prijzen geen extra kosten
Topkwaliteit Meer dan 20 jaar ervaring
Onderhoud Uw vloer als nieuw!
Offerte aanvragen
Prijzen inclusief btw ;)

PVC vloer kopen?

PVC vloeren zijn een populaire keuze voor veel huiseigenaren vanwege hun duurzaamheid, gemakkelijke onderhoud en betaalbare prijs. Deze vloeren zijn gemaakt van polyvinylchloride (PVC), een sterk en waterdicht materiaal dat resistent is tegen vocht, vlekken en slijtage. Bovendien zijn PVC vloeren verkrijgbaar in een scala aan kleuren en designs, van hout- en tegelmotieven tot moderne patronen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de stijl van elke ruimte.

Voordelen van PVC vloer

Een van de grootste voordelen van PVC vloeren is hun duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen veel van de dagelijkse slijtage die andere vloeropties kunnen lijden, zoals krassen, scheuren en vervaging. Bovendien zijn ze makkelijk te onderhouden en vereisen ze geen speciaal schoonmaakmiddel of professionele reiniging. PVC vloeren zijn ook een goede keuze voor ruimtes met veel vocht, zoals badkamers en keukens. Ze zijn water- en vochtbestendig, wat betekent dat ze minder gevoelig zijn voor schimmel- en schimmelgroei. Dit maakt hen een uitstekende keuze voor huizen met een hoge luchtvochtigheid of voor mensen met allergieën.

In aanvulling op hun praktische voordelen, zijn PVC vloeren ook een betaalbare optie. Ze zijn meestal goedkoper dan hardhouten of tegelvloeren en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd door een professionele of zelfs door een handige doe-het-zelver. Al met al, PVC vloeren zijn een geweldige keuze voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een duurzame, gemakkelijk te onderhouden en betaalbare vloeroptie. Met hun veelzijdigheid in kleur en ontwerp, zijn ze perfect voor elke ruimte in uw huis.

Bekijk onze PVC vloeren in Vriezenveen

Je kunt ons uitgebreide aanbod PVC vloeren bekijken in onze showroom te Vriezenveen. Hierbij gaan we graag samen met u op zoek naar de perfecte PVC vloer die bij u past. Zo helpen en adviseren we je graag bij de zoektocht naar de perfecte vloer.

Showroomafspraak maken

Wil je graag meer informatie over ons aanbod Quick Step vloeren? Met een showroom afspraak weet je zeker dat we alle tijd voor je kunnen nemen in de zoektocht naar de perfecte vloer. Je kunt eenvoudig een showroomafspraak maken door contact met ons op te nemen:

Maak nu een afspraak

Wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom of komen geheel vrijblijvend bij u thuis.

Wat u moet weten

Geluidsreducerende ondervloeren

Verkleuren

Voor u is het het niet noodzakelijk verstand te hebben van ondervloeren. U moet blindelings kunnen vertrouwen op ons advies en de garanties. Als de vloer er ligt is er geen weg terug meer.