Altijd eerlijke prijzen geen extra kosten
Topkwaliteit Meer dan 20 jaar ervaring
Onderhoud Uw vloer als nieuw!
Offerte aanvragen
Prijzen inclusief btw ;)

Geluidsreducerende ondervloeren

Kennis noodzakelijk van ondervloeren? Natuurlijk niet!

U kunt blindelings vertrouwen op ons advies en de garanties die we afgeven.

Heel erg belangrijk want zodra de vloer is geplaatst is er namelijk geen weg meer terug! Vertrouw daarom alleen op  het officiële keuringsrapport en het bijbehorende certificaat van TNO.

Kwaliteit? Een zekerheid door onze jaarlijkse testen door het TPD

Onze vloeren zijn getest bij de Technische Psychische Dienst TU (TPD). Dit gebeurt niet eenmalig maar elk jaar opnieuw. Hierdoor kunnen wij u de zekerheid geven dat onze ondervloeren precies doen wat wij beloven. Namelijk het contactgeluid met 10 dB reduceren.

Wilt u een officieel document ontvangen? Dat kan natuurlijk. Wij leveren bij de door ons geleverde ondervloer een officieel document; het SVO. Dit is een samenvatting van het betreffende TNO-rapport. Het SVO-document is voorzien van een uniek nummer en wordt geadministreerd. Hierdoor wordt misbruik voorkomen.

Wilt u weten welke ondervloer voor uw situatie geschikt is?

Meer weten over de voor uw situatie geschikte ondervloer? Neem contact op of maak direct een afspraak met het formulier. U kunt natuurlijk ook altijd bellen met 0546 – 56 11 50

Maak nu een afspraak

Wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom of komen geheel vrijblijvend bij u thuis.

Wat u moet weten

Isolatie

Verkleuren

Voor u is het het niet noodzakelijk verstand te hebben van ondervloeren. U moet blindelings kunnen vertrouwen op ons advies en de garanties. Als de vloer er ligt is er geen weg terug meer.