Altijd eerlijke prijzen geen extra kosten
Topkwaliteit Meer dan 20 jaar ervaring
Onderhoud Uw vloer als nieuw!
Offerte aanvragen
Prijzen inclusief btw ;)

Benieuwd naar ons Quick-step parketvloer?

Quick-Step parketvloeren zijn samengestelde houten vloeren met drie lagen massief hout, bedekt met een beschermende afwerking. Dankzij de zorgvuldige selectie van de grondstoffen en een perfecte beheersing van het vochtgehalte van het hout tijdens het fabricageproces garanderen Quick-Step parketvloeren een optimale stabiliteit en duurzaamheid.

Meer informatie over Quick-step parketvloeren

 1. Afhankelijk van de parketvloer die je kiest, kan de afwerkingslaag bestaan uit:
  Zeven lagen uv-geharde vernis op waterbasis, die zorgt dat je vloer vlot schoon te maken is en bescherming biedt tegen slijtage, krassen en vlekken.
  Twee lagen hoogwaardige olie die borg staan voor een mooi verouderingsproces en een extra mat en natuurlijk uitzicht.
 2. Een bovenlaag: een zorgvuldig uitgekozen laag van massief hout. Deze bovenlaag is verkrijgbaar in een uiterst divers assortiment van kleuren en structuren en kan gezandstraald en opnieuw vernist worden.
 3. Een kernlaag: de kern bestaat uit sparrenhout, hevea of HDF en verleent je vloer stabiliteit en duurzaamheid.
 4. Een ruglaag van fineer in sparren- of dennenhout, die – in combinatie met de andere lagen – voorkomt dat de vloer vervormt of kromtrekt.

 

Waarom je van Quick-step parket zal houden

 1. Vloeren met hart voor de natuur
  PEFCHout is de enige hernieuwbare grondstof voor vloerbekledingen. Al het hout dat wij gebruiken om een Quick-Step parketvloer te maken, is zorgvuldig gecontroleerd en geselecteerd om zeker te zijn van zijn ecologische herkomst. Onze lijm, vernis en olie voldoen aan de strengste internationale emissienormen en wij werken uitsluitend met efficiënte, duurzame productieprocessen. Geen getob. Geniet van je houten vloer, in de wetenschap dat hij met respect voor het milieu is gemaakt.
 2. Ontworpen met passie
  Quick-Step parketvloeren zijn gemaakt met een passie voor hout. Die passie komt tot uiting in het authentieke karakter, de textuur en de afwerking van topkwaliteit van onze vloeren. Ze heeft ook echt unieke producten opgeleverd, zoals Quick-Step Variano, gemaakt van teruggewonnen planken van verschillende breedten.
 3. Instant plezier
  In tegenstelling tot andere houten vloeren hoef je na de plaatsing van je Quick-Step parketvloer niets meer te doen. Alle parketvloeren zijn in onze fabriek met ofwel 7 lagen UV-geharde lak, ofwel 2 lagen gemodificeerde olie van hoge kwaliteit behandeld. Schuren is dus niet nodig, geen geknoei met stof en ook lakken, oliën of schilderen is niet nodig. Je geniet van je nieuwe vloer vanaf het moment dat hij gelegd is.
 4. Meer dan zomaar een vloer
  Passende accessoiresQuick-Step is meer dan zomaar een vloer. Wij stellen je ook alle gereedschap voor dat je nodig hebt voor een perfecte plaatsing en afwerking, zoals plinten, profielen en onderhoudsproducten. De vakmensen in onze winkels geven je bovendien met plezier waardevolle tips en suggesties voor de plaatsing en afwerking van je Quick-Step vloer.
 5. Snelle plaatsing
  Een Quick-Step parketvloer plaatsen is kinderspel dankzij het wereldberoemde, gepatenteerde Uniclic Multifit kliksysteem. Dit unieke schuif-en-klik systeem is speciaal voor onze houten vloeren ontworpen. Dankzij Uniclic Multifit kan je vloer overal, snel en gemakkelijk worden geplaatst. Je kunt je vloer zelf plaatsen of het laten doen. Jij kiest.…
 6. Levenslange garantie
  Levenslange garantieQuick-Step steekt zoveel energie, knowhow en inzet in zijn houten vloeren, dat jij er zo lang als je wilt zonder zorgen van kunt genieten. Als bewijs van dit commitment geven we levenslange garantie op onze vloeren, plinten en profielen.

Let op: het gebruik van andere oplossingen dan de authentieke Quick-Step oplossingen kan je Quick-Step vloer beschadigen. In dat geval is de door Quick-Step geboden garantie niet langer geldig. We raden aan om alleen Quick-Step accessoires te gebruiken die speciaal zijn ontworpen en getest voor gebruik met Quick-Step.

Enthousiast geworden over deze vloer? Maak nu een afspraak en we adviseren u graag over de topproducten van Quick-step!

Wij verwelkomen u namelijk graag bij ons in de showroom of komen geheel vrijblijvend bij u thuis.

Liever telefonisch contact? Bel 0546 – 56 11 50

Maak nu een afspraak

Wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom of komen geheel vrijblijvend bij u thuis.

Bekijk ook onze andere producten!