Altijd eerlijke prijzen geen extra kosten
Topkwaliteit Meer dan 20 jaar ervaring
Onderhoud Uw vloer als nieuw!
Offerte aanvragen
Prijzen inclusief btw ;)

Parketvloer schuren

*Nu tijdelijk met 10% korting en gratis onderhoudsmiddel t.w.v. €70,- | < Lees meer

Welkom bij Overijsselparket, dé specialist in het schuren van parketvloeren. Bij Overijsselparket schuren we verschillende soorten parket, zoals massief houten parket, lamelparket en pvc-vloeren. Ongeacht het type parket dat je hebt, kunnen wij het schuren en weer als nieuw maken. We beschikken over de nieuwste apparatuur en gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat je vloer er weer als nieuw uitziet.

Voordelen parketvloer schuren

Wist je dat het schuren van een parketvloer vele voordelen biedt? Een geschuurde vloer ziet er niet alleen weer als nieuw uit, de vloer is ook beter bestand tegen dagelijkse slijtage. Bovendien kan het schuren van een parketvloer de levensduur van de vloer verlengen, waardoor je langer kunt genieten van je mooie vloer. Benieuwd wat wij voor jou vloer kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Waarom de parketvloer laten schuren door Overijsselparket?

Hoewel het verleidelijk kan zijn om zelf je parketvloer te schuren, raden wij dit sterk af. Het schuren van een parketvloer vereist een grondige kennis van houtsoorten en het gebruik van specifieke apparatuur. Daarnaast kan een onervaren doe-het-zelver gemakkelijk fouten maken, waardoor de vloer onherstelbaar beschadigd kan raken. Laat het schuren van je parketvloer daarom over aan een professioneel bedrijf zoals Overijsselparket.

Schuren en oliën

Nadat je parketvloer is geschuurd, is het belangrijk om deze te oliën. Dit zorgt niet alleen voor een mooie glans en een betere bescherming tegen dagelijkse slijtage, maar verlengt ook de levensduur van de vloer. Bij Overijsselparket zorgen wij ervoor dat je parketvloer na het schuren wordt geolied, zodat je vloer er weer als nieuw uitziet en beter bestand is tegen dagelijkse slijtage. Wanneer je graag zelf wilt oliën geven we graag advies over het type olie dat het beste past bij jou vloer.

10% korting en gratis onderhoudsmiddel t.w.v. €70,-

Om ons 25-jarig jubileum te vieren, bieden wij nu een speciale actie aan. In de maand mei krijg je 10% korting op het schuren van je vloer. Daarnaast ontvang je een gratis onderhoudsmiddel ter waarde van €70,- waarmee je je vloer jarenlang kunt onderhouden. Want elk jaar of twee jaar je vloer in de olie zetten is zeer belangrijk voor het behoud van de vloer. Wacht dus niet langer en profiteer nog tot en met 31 mei 2023 van de actie. Bel direct met 0546 – 56 11 50 of mail naar info@overijsselparket.

Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan

Het is begrijpelijk dat je graag vooraf een indicatie wilt hebben van de kosten voor het schuren van je parketvloer. Echter, het is lastig om vaste prijzen te geven voor deze dienst, omdat het afhankelijk is van vele factoren, zoals de grootte van de vloer, de houtsoort, de staat van de vloer en eventuele reparaties die moeten worden uitgevoerd. Om die reden tonen wij geen vaste prijzen op onze website. Wel kunnen wij je een vrijblijvende offerte op maat aanbieden, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Onze ervaren specialisten komen graag bij je langs om de vloer te inspecteren en een passende offerte op te stellen. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan en dat jouw vloer weer straalt als nieuw. Bel direct met 0546 – 56 11 50 of mail naar info@overijsselparket.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het schuren van parketvloeren en de diensten van Overijsselparket? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het herstellen van je vloer.

Contactformulier