Altijd eerlijke prijzen geen extra kosten
Topkwaliteit Meer dan 20 jaar ervaring
Onderhoud Uw vloer als nieuw!
Offerte aanvragen
Prijzen inclusief btw ;)

‘BEBO parket’ vloer kopen?

Bent u op zoek naar een prachtige ‘BEBO parket’ vloer? Kijk dan niet verder dan onze website! Wij bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige parketvloeren tegen aantrekkelijke prijzen (uiteraard inclusief BTW). Onze vloeren zijn gemaakt van de beste materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Bovendien zijn onze vloeren eenvoudig te installeren en onderhouden. Kies uit een verscheidenheid aan kleuren en stijlen om de perfecte vloer te vinden voor uw huis. Bestel vandaag nog uw ‘BEBO parketvloer’ bij ons en geniet van een prachtige nieuwe vloer in uw huis!

Bezoek onze showroom te Vriezenveen

Als u op zoek bent naar een prachtige vloer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod van vloeren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bovendien bieden wij professioneel advies en een snelle en efficiënte service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Je kunt uiteraard ook ons aanbod vloeren bekijken in onze Showroom te Vriezenveen. Hier vertellen we graag meer over ons aanbod vloeren en helpen we u met de zoektocht naar de perfecte vloer.

Showroomafspraak maken

Wil je graag meer informatie over ons aanbod vloeren? Met een showroom afspraak weet je zeker dat we alle tijd voor je kunnen nemen in de zoektocht naar de perfecte vloer. Je kunt eenvoudig een showroomafspraak maken door contact met ons op te nemen:

Maak nu een afspraak

Wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom of komen geheel vrijblijvend bij u thuis.

Wat u moet weten

Geluidsreducerende ondervloeren

Verkleuren

Voor u is het het niet noodzakelijk verstand te hebben van ondervloeren. U moet blindelings kunnen vertrouwen op ons advies en de garanties. Als de vloer er ligt is er geen weg terug meer.