Altijd eerlijke prijzen geen extra kosten
Topkwaliteit Meer dan 20 jaar ervaring
Onderhoud Uw vloer als nieuw!
Offerte aanvragen
Prijzen inclusief btw ;)

Schuren parketvloer Vriezenveen

Schuren parketvloer Vriezenveen en opnieuw afwerken is een vak apart, menig parketeurs (met minder dan 10 jaar ervaring) zullen dit beamen. Ervaring, goede machines en materialen zijn zeer belangrijk. Overijssel Parket onderhoud uw vloer volgens de nieuwste technieken en dit houdt in dat wij stofvrij schuren. Hierdoor verkrijgen wij het beste resultaat.

Iedere vloer waarop “geleefd” wordt is onderhevig aan slijtage. Bij de meeste vloerbedekkingen is daar niet veel aan te doen, maar bij parket ligt dat anders. Door het lopen op de vloer wordt de beschermlaag langzaam afgeschuurd. De beschermlaag is zeer belangrijk voor het parket. Als er geen beschermlaag is zal het parket zeer snel slijten. Deze schade is moeilijk te herstellen. U kunt deze schade voorkomen door een nieuwe beschermlaag op te laten brengen. Deze beschermlaag kunnen wij op professionele wijze opnieuw aanbrengen. Overijssel parket heeft vele jaren ervaring met het schuren parketvloer Vriezenveen. Ervaren personeelsleden bewerken uw vloer met goede machines en materialen.

Werkwijze

Uw bestaande parket wordt helemaal kaal geschuurd, eventuele spijkertjes (bij tapis en bourgogne vloeren) worden op professionele wijze gedreveld, de gaatjes en naden worden opnieuw gestopt. Na het schuren wordt de vloer gepolijst om een zo glad mogelijk oppervlak te verkrijgen. Hoe gladder de vloer, hoe beter het resultaat. Wanneer de parket vloer glad en volledig stofvrij is kan de vloer worden behandeld, dit kan naar keuze met olie, een extra matte lak of twee lagen 2 componenten hardwax! Zodat we bij u het beste resultaat krijgen!
Dit kunnen we u voor een scherpe prijs aanbieden. Kwaliteit is gegarandeerd!

Maak nu een afspraak

Wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom of komen geheel vrijblijvend bij u thuis.

Meer informatie over onderhoud?

Reparatie en aanhelen

Luchtvochtigheid

Iedere vloer waarop “geleefd” wordt is onderhevig aan slijtage. Bij de meeste vloerbedekkingen is daar niet veel aan te doen, maar bij parket ligt dat anders. Door het lopen op de vloer wordt de beschermlaag langzaam afgeschuurd.