Altijd eerlijke prijzen geen extra kosten
Topkwaliteit Meer dan 20 jaar ervaring
Onderhoud Uw vloer als nieuw!
Offerte aanvragen
Prijzen inclusief btw ;)

Geluidsreducerende parketvloer Wierden

Geen hinderlijk geluid van parket of laminaat, dat lijkt een wonder. Kunt u zich het voorstellen? Een mooie planken vloer, fraai parket of een praktische laminaatvloer zonder hinderlijk geluid van voetstappen? Iedereen weet dat parket in een appartement overlast kan bezorgen aan de onderburen. En parket in een slaapkamer is niet altijd een lolletje voor de mensen die in de kamer eronder verblijven. In de ruimte zelf waar de parketvloer ligt, worden de voetstappen of het getik van hoge hakken vaak ook nogal onplezierig gevonden. Ach, het kan niet anders, denkt u waarschijnlijk. Overijssel Parket laat zien dat het wel anders kan! Als u bij ons een vloer koopt, kunnen wij ervoor zorgen dat de geluidsoverlast terug gebracht wordt tot het niveau van tapijt. Dus wél de voordelen en niet de nadelen van een houten of laminaatvloer. Overijssel Parket kan de beste geluidsreducerende parketvloer Wierden leveren.

Gegarandeerd succes

Voor u is het het niet noodzakelijk verstand te hebben van ondervloeren. U moet blindelings kunnen vertrouwen op ons advies en de garanties. Als de vloer er ligt is er geen weg terug meer. Vertrouw daarom alleen op  het officiële keuringsrapport en het bijbehorende certificaat van TNO. Daar zijn onze vloeren omstandig getest bij de Technische Psychische Dienst TU (TPD), elk jaar weer! Om u de zekerheid te geven dat onze ondervloeren doen wat we u beloven” het contact geluid met 10 dB reduceren. Als u dat op prijs stelt ontvangt u bij de door ons geleverde ondervloer een officieel document, het SVO, dat een samenvatting is van het betreffende TNO-rapport. Het SVO is genummerd en wordt geadministreerd, waardoor oneigenlijk gebruik wordt voorkomen.

Maak nu een afspraak

Wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom of komen geheel vrijblijvend bij u thuis.

Wat u moet weten

Isolatie

Verkleuren

Voor u is het het niet noodzakelijk verstand te hebben van ondervloeren. U moet blindelings kunnen vertrouwen op ons advies en de garanties. Als de vloer er ligt is er geen weg terug meer.